divendres, 13 de novembre del 2015

Els Navegadors






 

 GOOGLE CHROME

És un sistema de navegació creat per Google i va sortir al mercat al setembre de 2008. És el tercer navegador més utilitzat al món. Podeu descarregar aquí Google Chrome.







 INTERNET EXPLORER

És un sistema de navegació creat per Microsoft que va sortir al mercat l'any 1995. Va se molt popular al anys 2002 i 2003, no obstant, des d'aquell moment ha decaigut molt la seva popularitat. A més no és gaire segur. Podeu descarregar aquí Internet Explorer.







MOZILLA FIREFOX

És un sistema de navegació creat per Microsoft Windows, Android, OSX i Linux. Va sortir al marcat l'Any 2004. És bastant segur. Podeu descarregar aquí Mozilla Firefox.












SAFARI

És una sistema de navegació creat per Apple a l'any 2003. Està pensat només per ordinadors Mac. Podeu descarregar aquí Safari.














OPERA

És un sistema de navegació que va ser creat per la empresa noruega Opera Software. Va sortir al mercat l'any 1995. És segur i senzill. Podeu descarregar aquí Opera.















MAXTHON

És un sistema de navegació que va ser crear per l'informàtic xinès Jeff Chen l'any 2000. Podeu descarregar aquí Maxthon.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada